Films en seriesFilms en series

woensdag 21 december 2011

'Bond in Motion' toont exclusieve voertuigen

De Ford Mustang Mach I uit Diamonds Are Forever en de Rolls Royces uit A View to a Kill en The World Is Not Enough zijn binnenkort voor het eerst te zien voor het publiek. Deze, en tal van andere voertuigen uit vijftig jaar James Bond-geschiedenis, worden vanaf 17 januari volgend jaar tentoongesteld in The National Motor Museum in het Engelse Beaulieu.

Voor het eerst te zien: de Ford Mustang Mach I uit Diamonds Are Forever (1971)

Ter gelegenheid van het gouden jubileum van Dr. No zijn in het museum een jaar lang vijftig voertuigen uit de Bond-films te bezichtigen. En het zijn 'voertuigen' in de breedste zin van het woord. Zoals de plank waarmee het 'lijk' van Bond in You Only Live Twice te water wordt gelaten. Het surfboard met verborgen wapens uit Die Another Day. Het schaalmodel van de Skyfleet uit Casino Royale. En de 'Pig' uit The Living Daylights, waarmee Jeroen Krabbé als General Koskov de grens over werd gesmokkeld.

De expositie Bond in Motion loopt van 17 januari tot en met december 2012 en biedt de grootste collectie Bond-voertuigen ooit vertoond. Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures