Films en seriesFilms en series

donderdag 1 november 2012

Craig: 'Twee films in één onmogelijk'

Met het nieuws dat John Logan twee Bond-films in één schrijft, is ook het onzinnige bericht ontstaan dat deze twee films meteen achter elkaar worden opgenomen. Daniel Craig drukt deze geruchten de kop in. Volgens de Bond-acteur is dit een onmogelijke optie.


Hoewel de mogelijkheid om twee aansluitende verhalen in één te maken niet onrealistisch is, ziet Craig dat toch anders. Of hij haalt twee dingen door elkaar. "Het duurt zes maanden om ze op te nemen", zegt de Bond-acteur tegen het Duitse Filmstarts. "Je kunt niet aan de ene film schrijven terwijl je over de volgende nadenkt."

"We proberen nu het volgende verhaal rond te krijgen, en dat verhaal zal op zichzelf staan. En daarna denk ik pas aan een vervolg, als ik daar de gelegenheid toe krijg."

Craig is hiermee voorzichtig over zijn two-picture-deal. Een vierde Bond lijkt hij zeker te gaan doen, maar over een vijfde is hij terecht wat terughoudend. Neemt niet weg dat een vervolgverhaal van John Logan een reële optie blijft. Maar om deze films direct achter elkaar op te nemen, is inderdaad wat teveel gevraagd.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures