Films en seriesFilms en series

zaterdag 3 november 2012

Uitreiking eerste Moneypenny Award

De eerste Moneypenny Award voor de Virtuele Assistent 2012 is gewonnen door de Vlaamse Céline Vroman. De prijs werd gisteren uitgereikt in Theater Tuschinski in Amsterdam. Na de uitreiking werd Skyfall vertoond.

Oprichter van Moneypenny, Marianne Sturman, was na afloop van de film vooral blij met de gratis reclame die haar bedrijf nu krijgt door de terugkomst van M's assistente in de nieuwe Bond-film. Volgens Sturman weten steeds minder mensen wie Miss Moneypenny ook alweer was, aangezien dit karakter in Die Another Day (2002) voor het laatst meespeelde.

De Moneypenny Award is bedoeld ter promotie van de Virtuele Assistent. Een beroep dat volgens Sturman de laatste jaren is uitgegroeid tot een volwaardig vak. Het werken als secretaresse of assistent op afstand vergt immers andere vaardigheden dan het werken op locatie.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures