Films en seriesFilms en series

dinsdag 20 november 2012

Kevin Spacey aast op boevenrol Bond 24

Hoe hebben we dit kunnen missen: Kevin Spacey wil dolgraag de schurk spelen in Bond 24. Aldus de Amerikaanse acteur vorige week tijdens het Grey Goose Winter Ball. Maar dan wel als vriend en Skyfall-regisseur Sam Mendes de regie op zich neemt.

Sam Mendes en Kevin Spacey

Het schijnt dat Spacey de eerste keus was voor de boevenrol in Skyfall. Een rol die uiteindelijk naar de sublieme Javier Bardem is gegaan. Wegens de theatertour van Richard III was Spacey vorig jaar niet in staat de rol in Bond 23 aan te nemen. Ironisch, want de regisseur van het stuk, Sam Mendes, kon zich wel losmaken van de tournee.

Eerder maakten Spacey en Mendes samen de Oscar-knaller American Beauty (1999).

Of Mendes zich opnieuw aan een Bond-film laat verbinden, is onduidelijk. Eerder heeft de regisseur aangeven er over na te willen denken als Skyfall een succes zou worden. Nu dat zonder twijfel het geval is, hoeft niets een tweede termijn in de weg te staan. En hebben we meteen Kevin Spacey aan boord!

Wat te denken van de nieuwe Blofeld?

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures