Films en seriesFilms en series

woensdag 29 mei 2013

Moore mogelijk in Doctor Who dankzij Twitter

Roger Moore heeft dankzij Twitter misschien een rol in de tv-serie Doctor Who te pakken.

Acteur en scenarist Mark Gatiss twitterde na het zien van The Man Who Haunted Himself (1970) dat hij Roger Moore zo goed vond in die film. Waarop Moore reageerde dat hij net zo goed zou zijn in Doctor Who of Sherlock, mits hij maar gevraagd werd. Hierop antwoordde Gatiss weer dat hij glunderde van trots dat Roger Moore had gereageerd en dat hij contact zou opnemen.

Roger Moore in The Man Who Haunted Himself (1970)

De 85-jarige Moore plaatst regelmatig een tweet. Veelal over Unicef, maar hij beantwoordt ook iedere maand een aantal vragen via het medium. Het zou toch leuk zijn als hij aan een simpele tweet een nieuwe schnabbel overhoudt.

Mocht Moore straks in Doctor Who te zien zijn, dan is hij de tweede James Bond die zijn opwachting maakt in de legendarische Britse tv-serie. Opvolger Timothy Dalton speelde in 2009 de rol van time lord Rassilon in The End of Time.

Timothy Dalton in Doctor Who (2009)

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures