Films en seriesFilms en series

donderdag 30 mei 2013

'Mendes terug voor Bond 24 én 25'

Sam Mendes gaat zowel Bond 24 als, waarschijnlijk, Bond 25 regisseren. Dat zegt Roger Friedman van Showbizz411.

Sam Mendes met Daniiel Craig in Schotland

Het gerucht dat Mendes toch terug zou keren, stak gisteren plots weer de kop op. Eerder had Mendes namelijk gezegd andere verplichtingen te hebben. Maar de producenten van de Bond-films willen de Skyfall-regisseur zo graag terug, dat ze gewoon wachten tot hij tijd heeft. Bond 24 zal daarom waarschijnlijk niet eerder verschijnen dan 2015.

Dat Mendes nu ook meteen in één adem genoemd wordt als regisseur voor Bond 25, is een complete verrassing. Schrijver John Logan had eerder aangegeven aan een vervolgverhaal te werken, maar dat Mendes aan beide projecten verbonden zou zijn, is nieuw.

Het is voor het eerst sinds John Glen na For Your Your Eyes Only (1981) direct terugkwam om ook de volgende Bond-film Octopussy (1983) te regisseren. Glen heeft uiteindelijk vijf Bond-films gemaakt. Dat een regisseur meteen voor twee films wordt benoemd, is nooit eerder gebeurd.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures