Films en seriesFilms en series

maandag 3 juni 2013

Daily Mail: Penélope Cruz nieuwe Bond-girl


Breaking news van Bond Blog: Penélope Cruz is níet de nieuwe Bond-girl!

Het kan heel goed dat er onderhandelingen plaatsvinden, maar op dit moment wordt daarover echt nog niets naar buiten gebracht.

Boef met babe, echtpaar Javier Bardem en Penélope Cruz

Mrs. Javier Bardem wordt door Daily Mail zonder blikken of blozen als nieuwe Bond-girl benoemd. Met Bardem als laatste boef in Skyfall ligt het er ook allemaal iets te dik bovenop. Maar het meest pikante, aldus de krant, is Cruz' leeftijd: volgend jaar, als de opnames zouden moeten beginnen, wordt zij 40! Daarmee zou ze de oudste scharrel van Bond ooit zijn.

Dat is gewoon een feit... als Cruz inderdaad de leading lady in Bond 24 gaat spelen. Maar nogmaals, dat is niet het geval. Nog niet althans.

Honor Blackman, zo'n beetje 2013
Honor Blackman, Pussy Galore in Goldfinger (1964), is de enige Bond-girl die ouder was dan de acteur die James Bond speelde. Destijds was zij 39 jaar tegenover een 34-jarige Sean Connery. Niemand die dat verder iets uitmaakte, want Blackman deed het hartstikke leuk. Zij ziet er trouwens nog steeds goed uit voor iemand van eind tachtig.

Bond 24 lijkt sinds vorige week weer back on track. Met Sam Mendes waarschijnlijk terug als regisseur (en misschien ook meteen voor Bond 25), lijkt er weer schot in de zaak te zitten. Maar Mendes heeft volgend jaar nog helemaal geen tijd voor 007. Op zijn vroegst eind volgend jaar, waardoor Bond 24 niet eerder dan eind 2015 in de bioscoop zal verschijnen. Is Cruz dus inmiddels 41!

En wat zegt dat overigens over Daniel Craig, die begon met Eva Green (geboren in 1980), doorpakte met Olga Kurylenko (november 1979) en vooralsnog eindigde met Bérénice Marlohe (mei 1979)?

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures