Films en seriesFilms en series

dinsdag 14 mei 2013

'Start Bond 24 misschien eind dit jaar'

Acteur Ben Whishaw zegt dat er 'misschien' eind dit jaar een begin gemaakt zal worden aan Bond 24. Dat liet de huidige Q weten na afloop van de uitreiking van de BAFTA's zondag, waar Whishaw werd verkozen tot beste acteur voor het tv-drama The Hollow Crown.

Ben met BAFTA

Met zijn rol als Q in Skyfall is Whishaw één van de vaste castleden van de Bond-films geworden. Samen met Daniel Craig als Bond, Ralph Fiennes als M en Naomie Harris als Moneypenny, is hij zeker van een basisplaats in de volgende Bond-avonturen. En welke interessante rollen er in die tussentijd ook op zijn pad zullen komen - er zal hem de komende jaren vooral naar de volgende Bond-film gevraagd worden.

Als Q in Skyfall

Ondanks dat Whishaw natuurlijk rekening moet houden met zijn agenda, weet hij momenteel niet meer dan 'misschien': "Ik heb wat dingen gehoord, maar daar mag ik niks over zeggen. Ik dacht dat er eind dit jaar een begin zou worden gemaakt [met Bond 24], maar daar ben ik helemaal niet meer zeker van."

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures