Films en seriesFilms en series

dinsdag 11 juli 2017

Christopher Nolan wil best een Bond-film maken

Maar nu nog niet...


Christopher Nolan onderhoudt al jaren nauwe banden met de producenten van de Bond-films. De Britse sterregisseur heeft er nooit een geheim van gemaakt James Bond-fan te zijn. Zijn film Inception (2010) zit tal met verwijzingen naar 007.

In een groot interview in Playboy deze maand, wordt het onderwerp James Bond weer eens aangesneden. Nolan geeft aan nog steeds geïnteresseerd te zijn in de geheim agent. Ooit. Als hij 'nodig' zou zijn.

Met The Dark Night Trilogy heeft Nolan bewezen Batman naar een hoger plan te kunnen tillen. De regisseur lijkt te zeggen dat hij zich enkel aan een Bond-film wil verbinden als hij het karakter opnieuw mag uitvinden, zoals hij ook met Batman heeft gedaan.

Met Daniel Craig, die Bond in Casino Royale (2006) al opnieuw uitvond, nog immer als hoofdrolspeler, zit Bond 25 er dus niet in voor Nolan.

Ooit. Als hij nodig is...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures