Films en seriesFilms en series

zaterdag 30 september 2017

Peter Stormare sloeg rol in Bond-film af

De kans dat de Zweedse Hollywoodacteur Peter Stormare ooit in een Bond-film te zien zal zijn is nul, dat zei hij gisteravond in de talkshow Skavlan. Stormare, bekend van onder meer Fargo (1996), The Lost World: Jurassic Park (1997) en Prison Break (2005) is ooit benaderd voor een Bond-film, maar hij sloeg het aanbod af.


Voor welke Bond-film Stormare is gevraagd, vertelt hij niet. Wel dat hij betere aanbiedingen kreeg waar hij meer heil in zag. De Zweed vindt de Bond-films te voorspelbaar. Het idee dat iedereen weet dat Bond toch zal overleven, staat hem tegen. Hij noemt het een invuloefening.

Fredrik Skavlan vroeg Stormare een top vier van Hollywoodschurken te rangschikken. Hij plaatse Bond-schurk Christopher Walken op één, zichzelf op twee, daaronder John Malkovich en Willem Dafoe.


Een kop als die van Peter Stormare zou niet misstaan in een Bond-film. Voor die kop staan er uiteraard tien anderen in de rij.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures