Films en seriesFilms en series

woensdag 6 december 2017

'Christopher Nolan regisseur Bond 25'

Regisseur treft al voorbereidingen voor nieuwe Bond-film


Christopher Nolan is de regisseur van Bond 25, claimt de Daily Express. De officiƫle bekendmaking hiervan laat op zich wachten tot januari of februari volgend jaar.


De krant praat hiermee de Spaanse fansite Archivo 007 na, die enige dagen geleden al beweerde de scoop te hebben. De site zegt het nieuws van twee afzonderlijke bronnen te hebben vernomen, eentje uit Engeland, eentje uit Amerika.

Chistopher Nolan staat al langer op de nominatie een Bond-film te regisseren. Al jaren heeft hij contact met de producenten van James Bond, het wachten lijkt echter op een geschikt moment.

Eerder dit jaar gaf Nolan aan de taak graag op zich te nemen, maar alleen als hij het personage van James Bond opnieuw mag uitvinden. Met Daniel Craig in de hoofdrol lijkt dat niet te gaan gebeuren. Ook heeft de regisseur gezegd dat hij grootse plannen met 007 heeft, hij heeft een idee waar nog nooit iemand is opgekomen.

Zal Sir Michael Caine, vast castlid in de Nolan-films, eindelijk in een Bond-film te zien zijn?

Mochten de Spanjaarden inderdaad de juiste bronnen bezitten, dan zullen we met Bond 25 te weten komen welke plannen Nolan voor ons in petto heeft.

De bewering dat de regisseur op dit moment al bezig is met de voorbereidingen op Bond 25 (de film draait over precies twee jaar in de bioscoop), klinkt minder vergezocht dan het is. Naast regisseren schrijft hij immers ook zijn eigen films, dat zal voor James Bond niet anders zijn.

Saillant detail is dat in mei dit jaar op IMDb te lezen stond dat het volgende project van Nolans productiemaatschappij Syncopy Bond 25 zou zijn. Nadat dit bekend werd, is de verwijzing op de website gauw verwijderd.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures