Films en seriesFilms en series

woensdag 19 december 2018

Ben Whishaw gelooft niet in terugkeer Q

Waarschijnlijk is dit gisteren verschenen interview met Ben Whishaw in Vanity Fair ruim van te voren gehouden. De acteur zegt daarin dat hij niet verwacht teruggevraagd te worden in Bond 25 nu voormalig Bond-regisseur Sam Mendes het stokje heeft overgedragen aan Cary Fukunaga.

Ben Whishaw met Sam Mendes, Spectre (2015)

De acteur die in de twee vorige delen Q gestalte geeft, laat weten dat hij geen rekening houdt met een terugkeer in de Bond-films, zodat het alleen maar kan meevallen als hij toch nog een telefoontje krijgt van de nieuwe regisseur.

Inmiddels heeft Ralph Fiennes zelf bekendgemaakt dat hij voor de derde keer M gaat spelen. De Daily Mail wist eerder al te melden dat ook Ben Whishaw als Q en Naomie Harris als Moneypenny terugkomen, en dat zelfs een rol voor Léa Seydoux in de nieuwe Bond-film is weggelegd.

Gisteren nog een never ending ode gepubliceerd over de wens van continuering in de Bond-films, en waarom het van belang is dat personages als M, Q en Moneypenny door dezelfde acteurs worden gespeeld.

Aannemelijk is dat de recente ontwikkelingen het interview gepasseerd zijn, zodat Vanity Fair achter de feiten aanloopt. Kan gebeuren. Had niet gehoeven.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures