Films en seriesFilms en series

maandag 24 december 2018

Trio compleet

Naomie Harris terug als Moneypenny in Bond 25


Op haar persoonlijke Instagram meldt Moneypenny-actrice Naomie Harris dat zij komend jaar zal meedoen aan Bond 25. En daarmee is de laatste van het vaste trio M, Q en Moneypenny binnenboord. Zoals het hoort.


Eerder deze maand wist de Daily Mail al te melden dat vaste medewerkers Ralph Fiennes, Ben Wishaw en Naomie Harris zouden terugkeren in hun derde James Bond-film. Fiennes bevestigde dit nieuws een week later zelf. Van Whishaw werd vorige week een ouder interview gepubliceerd in Vanity Fair, waardoor het onterecht leek alsof de acteur nog van niets wist over zijn deelname aan Bond 25. En nu dus de post van Naomie Harris.

In vroeger tijden was de vraag of M, Q en Moneypenny in de nieuwe film zitten een overbodige. Met meer tijd tussen de huidige films (tussen Spectre en Bond 25 zit straks ruim vier jaar), is het blijkbaar voor de vaste cast allemaal nog niet zo zeker.

De enige van wie we nu nog niets gehoord hebben, is van Rory Kinnear, die sinds Quantum of Solace (2008) al drie keer eerder te zien was als stafchef Tanner.

De opnamen van Bond 25 gaan beginnen op 4 maart 2019. Rond die tijd wordt een persconferentie verwacht waarin de titel en de verdere cast bekend wordt.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures