Films en seriesFilms en series

vrijdag 22 februari 2019

Daily Mail: ‘Lupita Nyong'o in race als Bond-girl’

Volgens de vaak betrouwbare Baz Bamigboye van de Daily Mail hebben de makers van Bond 25 Lupita Nyong'o op het oog voor de rol als Bond-girl. De 35-jarige Mexicaans-Keniaanse heeft echter een behoorlijk druk werkschema. Of daarin plaats is voor James Bond, is nog maar de vraag.

Lupita Nyong'o

Lupita Nyong'o is bekend van onder meer haar Oscar-winnende rol in 12 Years a Slave (2013) en de grote Oscar-kandidaat van dit jaar: Black Panther. In de laatste drie Star Wars-films is zij te zien als Maz Kanata.

De eerdergenoemde Emma Stone als mogelijke Bond-girl is volgens Bamigboye een onzingerucht. Zij werd eerder deze maand door de Italiaanse media genoemd, evenals Dakota Johnson. Over Johnson verder geen nieuws.

Verder weet de Daily Mail nog te melden dat scriptdokter Scott Z. Burns momenteel halverwege zijn herschrijfwerkzaamheden is. Nog immer niet tevreden met het filmscript aan hem de taak alle punten op de i te krijgen. Het probleem rond het scenario is mogelijk de oorzaak dat de filmpremière met nog eens twee maanden is vertraagd, zoals zaterdag werd aangekondigd.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures