Films en seriesFilms en series

donderdag 26 november 2009

De vergeten James Bond

Wat een klein uurtje De wereld draait door al oplevert aan blogmateriaal: Tina Turner 70 jaar (van harte) en de Beeld & Geluid Oeuvreprijs voor Ad van Liempt.

Ad van Liempt heb ik in 2002 gesproken nadat bij Andere tijden een aflevering getiteld De vergeten James Bond was uitgezonden. Ik had deze special over OHMSS helaas gemist, zodat ik met lood in de schoenen contact opnam met de redactie van het tv-programma. Van Liempt persoonlijk aan de telefoon die mij in alle rust te woord stond en vertelde dat de herhaling (destijds) komende zaterdag op tv te zien was.

Het beloofde een bijzondere uitzending, want Andere tijden had het laatste interview met regisseur Peter Hunt, die vlak na de opname was overleden. En natuurlijk kwam ook George Lazenby aan het woord. De acteur blijkt lijnrecht tegenover zijn regisseur te staan en vertelt een compleet ander verhaal over de problemen op de set.

De vergeten James Bond, plus ander interessant materiaal, bekijk het hier. ...En drie hoeraatjes voor Tina Turner.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures