Films en seriesFilms en series

donderdag 9 september 2010

Echte helden

Nee, niet te vroeg juichen. Nee, we zijn er nog lang niet. Nee, de opnames van Bond 23 gaan niet meteen beginnen. Nee, Spyglass heeft MGM nog niet overgenomen - maar... o, o, o wat is het spannend op dit moment!

Want, de mannen achter Spyglass Entertainment, Roger Birnbaum en Gary Barber, hebben nu een overeenkomst getekend. En dat convenant hoeft nu alleen nog maar te worden goedgekeurd door de schuldeisers van MGM. Kat in 't bakkie!

De eerste echte stap is nu gezet. Maar dat wil nog niet zeggen dat er meteen een nieuwe Bond-film komt. Het zal nog wel maanden duren voordat alles weer een beetje op de rails staat - maar als dat zover is... een release in 2012 is in dat geval zeer reëel.


Leuke is dat Sam Mendes nog steeds genoemd wordt als regisseur van Bond 23, alsof die deal al beklonken is. Mendes heeft het momenteel alleen te druk met Ian McEwans On Chesil Beach. En Daniel Craig heeft zich verbonden aan de Millennium-trilogie waar hij wel wat jaartjes mee zoet zal zijn. Misschien komt 2012 daarom wel als een geschenk.

Hoe dan ook, nog even geduld, en dan zijn Birnbaum en Barber binnenkort de échte helden van de Bond-films... We zullen het snel weten.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures