Films en seriesFilms en series

maandag 13 september 2010

Johnny English Reborn

Er is nog een andere geheim agent die geen problemen met schuldeisers heeft: Johnny English. De creatie van Mr. Bean Rowan Atkinson komt volgend jaar zomer terug op het witte doek in Johnny English Reborn.

De held-tegen-wil-en-dank gaat in zijn tweede avontuur de strijd aan tegen een groep internationale killers die het voorzien heeft op een Chinees wereldleider. Johnny English heeft zich na zijn vorige opdracht teruggetrokken in Azië, maar is nu hard nodig om wereldchaos te voorkomen. Of juist te veroorzaken...

Rosmund Pike uit Die Another Day speelt ook mee. En stonden de vorige keer in 2003 Bond-schrijvers Neal Purvis en Robert Wade garant voor het script, deze keer mogen die niet mee doen.


De opnames van Reborn zijn inmiddels in volle gang. De Bond-parodie gaat op 28 juli 2011 in première. Niks aan de hand toch?

1 opmerking:

R zei

Het is wat mij betreft wel een van de 'betere' parodieën op JB, Austin Powers vindt ik bv helemaal niks


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures