Films en seriesFilms en series

woensdag 2 februari 2011

Bardem enthousiast over Bond 23

Javier Bardem is enthousiast over Bond 23. Tegenover LA Times bekent de Spaanse acteur dat hij inderdaad is gevraagd als tegenstander van Bond in de komende film. Hij wil alleen het script nog even lezen.

Bardem heeft gesproken met regisseur Sam Mendes over Bond 23. De Spanjaard geeft aan 'geïntrigeerd' te zijn door de rol. Het is volgens hem niet zomaar een boevenrol, het ligt genuanceerder. Waarschijnlijk doelt hij op een minder stereotiep beeld van goed of kwaad.


Verder zegt de acteur dat hij een groot fan is van Bond. Als kind keek hij naar de (herhalingen van, want geboren in 1969) films met Sean Connery. Hij kan het eigenlijk niet geloven dat hij straks zelf in zo'n film zit.

Als dat geen overtuigende 'ja' is... Bardem is binnen!

1 opmerking:

Daniël zei

Ralph Fiennes zou eveneens benaderd zijn, check mi6.co.uk, maar dat zijn nog steeds geruchten.
Het is een goed teken dat er nu zulke gerenommeerde namen verschijnen. Het betekent dat ze achter de schermen er werkelijk mee bezig zijn. Al zegt dit helaas nog niets.
BTW, ik hoop eveneens dat Bardem 'ja' gaat zeggen!


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures