Films en seriesFilms en series

donderdag 3 februari 2011

Diep teleurgesteld

Een grof schandaal dat de website jamesbond.com geen enkele melding maakt van John Barry's overlijden. Het is een veredelde winkel waar je T-shirts kunt bestellen en computerspelletjes. Niet te geloven. Niet naartoe gaan hoor.

6 opmerkingen:

JW Pepper zei

Wat ik ook respectloos vond was het interview van Merlijn Kuiper bij Ruud de Wild. Tenenkrommend geinterviewd met hele slechte grappen.

Hier terug te luisteren, nogmaals, respectloos: http://www.ruuddewild.nl/fragmenten/componist-van-james-bond-overleden/

Daniël zei

Tragisch. Dat terwijl goed geïnformeerde sites als mi6.co.uk en commanderbond.net er direct melding van maakten.

Mike007 zei

zo'n icoon verdiend meer eer.

LVA zei

Wat een bagger-interview was dat zeg! Echt belachelijk.

Jasper Hartog zei

Daar kan die jongen verder ook niks aan doen. Het gaat gewoon helemaal nergens over.

Het punt is dat als je te graag in de belangstelling wilt staan, je zulke lullige dingen voor je kiezen krijgt. Bij de eerste vraag had er al een belletje moeten gaan rinkelen. Waarschijnlijk is dit gewoon zoals dat programma werkt. Prima. Maar als je een enigszins serieus verhaalt kwijt wilt, moet je daar dus niet zijn.

Of meteen een grote bek meedoen, of afkappen. Maar niet dit.

LVA zei

Ja hij werd gewoon belachelijk gemaakt met die 'vragen'. Ik dacht ook even, toen er een korte stilte viel, dat 'ie gewoon had opgehangen (groot gelijk zou 'ie gehad hebben), maar 't bleek gewoon een technisch probleempje met de telefoonlijn te zijn.


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures