Films en seriesFilms en series

zondag 6 februari 2011

Tentakels

Nu we toch met de casting van Bond 23 bezig zijn (Javier Bardem, Ralph Fiennes*), wil ik opteren voor een personage dat mijns inziens echt niet mag ontbreken in de volgende film: Guy Haines.

Deze rol van acteur Paul Ritter wordt opgeworpen in Quantum of Solace, als een van de grote namen achter de Quantum-organisatie. Persoonlijk vind ik dat de filmmakers deze aanzet moeten doorzetten. We zijn met Quantum of Solace namelijk nog geen steek verder gekomen, net nu het interessant begint te worden.

Paul Ritter als Guy Haines
Meer politiek. Meer verwevingen. Dat is ook wat de eerder genoemde topacteurs willen: meer lagen. De minister van Buitenlandse Zaken (Tim Pigott-Smith) zei het al: soms móeten we gewoon zaken doen met de vijand.

Haal Mr. White (Jesper Christensen) ook nog maar even terug. En kennen jullie Gregor Karakov (Gustavo Nanez) en Moishe Soref (Tsedor Gyalzur)? Ook die zaten te kijken naar de voorstelling Tosca in Bregenz.

Tentakels tot in het Britse parlement. Net zoals in het echt.

(*Als dat toch eens waar zou zijn...)

2 opmerkingen:

Mike007 zei

Helemaal mee eens, ik hou sowieso van 'conspiracy theories'. Daarnaast zou 't geweldig zijn als een acteur als Ralph Fiennes in een Bond-film te zien zou zijn!

Spannende tijden!

Mike007 zei

Datzelfde geldt voor Javier Bardem overigens!


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures