Films en seriesFilms en series

vrijdag 11 februari 2011

Roger Deakins waarschijnlijk DOP Bond 23

Roger Deakins wordt waarschijnlijk de director of photography van Bond 23. Dit heeft de cinematograaf laten doorschemeren in een interview met Collider.

Momenteel draait van Deakins True Grit van de gebroeders Coen in de bioscoop. Eerder werkte hij samen met Bond 23-regisseur Sam Mendes aan Revolutionary Road (2008).

In het interview met Collider werd Deakins gevraagd wat zijn volgende project gaat worden. 'Waarschijnlijk een project met Sam Mendes', antwoordde Deakins daar op. Op de vervolgvraag of dit wellicht Bond 23 zou zijn, antwoordde de cinematograaf: 'Misschien...'

4 opmerkingen:

LVA zei

Ik heb enkel Barton Fink en The Big Lebowski gezien van deze DOP. Beide films zien er goed uit (Barton Fink vind ik persoonlijk de betere van de twee), maar voor de rest vond ik er niet veel aan. Misschien dat de gebroeders Coen gewoon niet mijn stijl films maken (alhoewel ik Burn After Reading wel redelijk goed te doen vond).

LVA zei

Ben in ieder geval wel benieuwd (uiteraard!) wat 'ie ervan gaat maken, mocht hij inderdaad Bond 23 gaan doen.

Jasper Hartog zei

Ga heel snel No Country for Old Men kijken!

JW Pepper zei

@jh
Met daarin natuurlijk ook Javier Bardem:)
Waanzinnige goede film!
True Grit is trouwens ook erg goed.


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures