Films en seriesFilms en series

zaterdag 27 augustus 2011

'Vijftigjarig jubileum gecanceld'

Een verontrustend bericht deze morgen op Twitter: het vijftigjarig jubileum van de James Bond-films volgend jaar gaat niet door! Zaten we er al die tijd soms naast? Moeten we nog een jaartje wachten? ...Het Twitterbericht hult zich in mysteries.


Maar geen paniek, Bond Blog stelt gerust. Zonder ook maar één bron gesproken te hebben, durf ik voor de volle honderd procent te stellen dat het jubileum wél door zal gaan. Sterker nog: Bond Blog heft zichzelf op als hij er naast zit!

En mochten er binnenkort vreemde berichten verschijnen over bijvoorbeeld Bond 23 - je weet immers maar nooit wat er in sommige teksten éigenlijk wordt bedoeld (of: word bedoelt) - ook die gaat er volgend jaar komen.

No need to fear, Bond Blog is here...

1 opmerking:

LVA zei

Haha, ja ik had dit bericht ook al gelezen. Ook ik begreep het pas na de rest van het artikel (en daarna de openingszin nog een keer opnieuw) gelezen te hebben. De zinsbouw op de betreffende site is wel vaker niet helemaal in orde (om over de spelling - en dan met name dt-fouten - nog maar te zwijgen), maar dit keer zijn de woorden wel érg ongelukkig gekozen! Wat er had kunnen staan, is iets als dit: 'Een van de grootste Bond-gerelateerde evenementen van 2012 - het jaar waarin het 50-jarig bestaan van de James Bond-films wordt gevierd - gaat niet door.' Volgens mij is er in deze zin geen onduidelijkheid meer. Maar goed, dat hoef ik jou niet te vertellen... ;-)


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures