Films en seriesFilms en series

maandag 29 augustus 2011

Duitse media bevestigen Bardem

Bardem als Bösewicht. De Duitse media zijn er zeker van. Hoe mooi het ook zou zijn, ik vrees dat het nieuws iets uit zijn verband is getrokken.

Binnenkort komt in Duitsland de Bardem-film Biutiful uit op blu-ray en dvd. In de aankondiging van deze release staat onderaan te lezen dat de Spaanse acteur de schurk in de nieuwe Bond-film gaat spelen. Niet groots aangekondigd, maar gewoon als opsomming. Net als zijn Oscar-winnende rol in No Country for Old Men staat vermeld.


Volgens mij heeft de betreffende redacteur het nieuws over Bardem en Bond 23 uit februari ergens opgepikt en dat er zonder nadenken bijgeplakt. Dat wil niet zeggen dat het bericht onjuist is, maar voor nu wel te mooi om waar te zijn.

Eon Productions moet maar snel met een officiële verklaring komen. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn. Kan de Bond-hype alvast meeliften op de oktober-release van Biutiful.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures