Films en seriesFilms en series

vrijdag 19 augustus 2011

Gerucht: acteur Ben Whishaw (Layer Cake) in Bond 23

De 30-jarige Engelse acteur Ben Whishaw wordt door website Comingsoon gelinkt aan Bond 23.Whishaw is onder meer bekend van de film Layer Cake met Daniel Craig en speelt momenteel in de tv-serie The Hour.

In The Hour is Whishaws karakter een groot fan van Ian Fleming en maakt hij veel verwijzingen naar James Bond. Als dit een voorwaarde is om in een Bond-film te komen, dan heb ik toch liever acteur Jonny Lee Miller, die Sick Boy speelde in Trainspotting en zijn obsessie voor James Bond en Sean Connery niet onder stoelen of banken steekt. Bovendien is Lee Miller de kleinzoon van de oude M Bernard Lee. Dat zou een mooi cirkeltje zijn.

Ben Whishaw met Daniel Craig in Layer Cake (2004)

Maar het is dus Ben Whishaw die momenteel in de picture staat.

Verder noemt Comingsoon twee Bond-girls die nog ingevuld moeten worden, een Engelse schone en een Aziatische. Voor deze laatste hebben ze ook al een onwaarschijnlijke naam: Severin. Waar ken ik die toch van?

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures