Films en seriesFilms en series

donderdag 26 mei 2011

Carte Blanche ligt in de winkels

Nu te koop: Carte Blanche, het nieuwe Bond-avontuur geschreven door Jeffery Deaver. De eerste druk werd gisteren onder groot applaus gepresenteerd in Londen. 

James Bond is terug in boekvorm. Drie jaar geleden werd hij voor het laatste gezien in Sabastian Faulks' Devil May Care, dat ter ere van Ian Flemings honderdste geboortedag (28 mei 2008) werd uitgegeven.

Haakte Devil May Care direct in op Fleming door het verhaal in de jaren zestig te laten afspelen, Carte Blanche is in het hier en nu. Bond is een dertiger die in de oorlog in Afghanistan heeft gediend. Zeg maar iemand in de persoon van de schrijver van deze blog ;)

Hij neemt het deze keer op tegen Severan Hydt, de eigenaar van een grote recycle-toko. En dan is er nog zijn collega: Bond-girl Felicity Willing.

Wat deze figuren allemaal met het verhaal van doen hebben: lees Carte Blanche (als je zin hebt uiteraard), uitgegeven bij Unieboek Het Spectrum.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures