Films en seriesFilms en series

zaterdag 23 maart 2013

Lazenby terug naar Piz Gloria

Bond-acteur George Lazenby keert op 28 juni terug naar Piz Gloria. Hij zal de opening bijwonen van de nieuwe attractie Bond World.

Het gebouw Piz Gloria op de top van de Schilthorn in de Zwitserse Alpen, is sinds de film On Her Majesty's Secret Service in 1969 een toeristische trekpleister. En hoewel deze locatie tot de meest exotische van het Bond-universum behoort, oogt het tegenwoordig allemaal wat ouderwets. Het gebouw zelf stelt niet veel voor.

Piz Gloria ondergaat binnenkort een facelift, meldt Der Standard. Een bezoek aan het onherbergzame hoofdkwartier van Blofeld belooft een interactief avontuur te worden. Zo kan de bezoeker zijn eigen hoofd straks plakken op het lijf van James Bond en zelf de ontsnapping uit Piz Gloria beleven. Ook worden de hoofdrolspelers uit de film in wax vereeuwigd. Zij komen te staan op het helikopterplatform.

 

Op 28 juni wordt Bond World op Piz Gloria geopend. Dat George Lazenby daarbij aanwezig zal zijn, is al een flinke bonus. Maar het zou helemaal fantastisch zijn als Diana Rigg (Tracy) en haar filmvader Gabriele Ferzetti (Draco) hem zouden vergezellen. Als dat zo is, dan ga ik er zeker weer heen! Lees hier over die eerste persoonlijke klimtocht naar bijna 3 kilometer hoogte.

1 opmerking:

JW Pepper zei

Ik overweeg nu om het ook weer te bezoeken. Toen ik er was was het stralend weer , geen bewoking, een spectaculair uitzicht!!


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures