Films en seriesFilms en series

woensdag 24 april 2013

Henry Cavill wil Bond nummer 7 worden

Henry Cavill wil graag de plaats van Daniel Craig innemen wanneer hij zijn licence to kill aan de wilgen hangt. Dat zegt de Britse acteur in Metro.


Volgens geruchten eindigde Cavill (geboren in 1983) in 2005 als tweede na Craig in de zoektocht naar een nieuwe 007. Hij schijnt volgens Casino Royale-regisseur Martin Campbell een indrukwekkende screentest te hebben afgelegd.

Op zoek naar een jongere James Bond, werd Cavill met 22 jaar waarschijnlijk toch nog iets te jong gevonden, en werd gekozen voor de meer ervaren Daniel Craig. Die destijds 37 jaar was, voor Bond-begrippen aan de jonge kant.

Henry Cavill heeft in die tussentijd niet stilgezeten. Inmiddels heeft hij zich net zo’n gespierde torso aangemeten als Craig en zal hij in juni dit jaar te zien zijn in een compleet andere heldenrol, die van Superman in Man of Steel. As die franchise straks na een paar vervolgen uitgemolken is, kan hij, hup, de rode cape afgooien en een smoking aantrekken...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures