Films en seriesFilms en series

zaterdag 8 oktober 2016

Craig: 'Ik zou Bond enorm missen'

Het blijft nog steeds de vraag of Daniel Craig een vijfde Bond-film gaat maken, maar, zegt de 48-jarige acteur, hij zou de rol enorm gaan missen. "James Bond zijn is de beste baan ter wereld."

Craig werd gisteren 90 minuten lang geïnterviewd tijdens The New Yorker Festival. Officieel liet de acteur niets los over zijn toekomst als 007, maar wel liet hij doorschemeren dat hij de deur voor nóg een Bond-avontuur niet gesloten heeft.
 

Over Bond 25 kon hij verder niet veel vertellen, omdat er simpelweg niets te vertellen valt. "Iedereen is nog steeds een beetje moe", verklaart Craig. "Ik ga Othello doen, Barbara (Broccoli) produceert dat."

Daarnaast is Craig momenteel bezig met de opnames van Logan Lucky, vandaar zijn opvallend blonde kapsel. Ook heeft hij getekend voor een tweede seizoen van de tv-serie Purity, waarvan de opnames nog moeten beginnen.

Eerdere berichten dat Craig de rol van 007 beu zou zijn, zijn volgens de Bond-acteur zwaar overtrokken. Dat hij liever zijn polsen door zou snijden is geheel uit zijn context getrokken en ook het abnormale hoge salaris van 135 miljoen euro zou berusten op onzin.


Op de vraag of de laatste scène uit Spectre (2015) waarin Bond samen met de Bond-girl wegrijdt in zijn Aston Martin ook echt 'het einde' impliceert, antwoordde Craig resoluut 'ja'. Daaraan toevoegend: "Dat is althans wat Bond denkt. Het eindigt altijd met 'wordt vervolgd'..."

Het einde van Spectre, maar ook het einde van Craig als Bond?

Of het wordt vervolgd wordt voor Craig blijft dus nog steeds de vraag, maar het lijkt erop dat de acteur het telefoontje van Barbara Broccoli rustig afwacht...

Meer over het interview op James Bond Radio.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures