Films en seriesFilms en series

donderdag 13 oktober 2016

Werner Herzog biedt zich aan als Bond-boef

De Duitse regisseur Werner Herzog zou in een volgend 007-avontuur graag de rol van tegenstander op zich nemen. Tegenover Business Insider zegt de 74-jarige filmmaker deze week dat hij denkt een goede Bond-boef neer te kunnen zetten. De laatste schurken die het tegen 007 opnamen vond Herzog niet heel overtuigend.


De regisseur die speelfilms afwisselt met documentaires, staat zo nu en dan ook vóór de camera. In 2012 zette hij tegenover Tom Cruise in de eerste Jack Reacher-film nog een ijskoude schurk neer. Na die tijd heeft hij veel boevenrollen aangeboden gekregen, en afgewezen, omdat het in zijn ogen veelal troep was.

De rol in Jack Reacher vond hij een makkie. De functie van The Zec die hij speelde was het zaaien van angst en paniek, iets dat hij in een toekomstige Bond-film ook graag zou willen doen.

Misschien dat Herzog wel een overtuigende Blofeld neer kan zetten?

1 opmerking:

James zei

You might enjoy this humorous video - deleted Bond lines https://www.youtube.com/watch?v=1MV2s83KtP0


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures