Films en seriesFilms en series

woensdag 13 maart 2019

‘James Bond gaat elektrisch rijden’

Als we The Sun mogen geloven, stapt James Bond in zijn nieuwste avontuur voor het eerst in een volledig elektrische auto. In Bond 25 krijgt hij de drie ton kostende Aston Martin Rapide E onder zijn kont, aldus de Britse tabloid.

Aston Martin Rapide E

In oktober vorig jaar maakte Aston Martin bekend een overeenkomst met de makers van Bond 25 te hebben gesloten. Het zal voor de twaalfde keer zijn dat 007 achter het stuur van een Aston Martin kruipt, een avontuur dat in 1964 begon met Goldfinger en met tussenpozen tot vandaag de dag duurt.

Volgens de krant is het aan regisseur Cary Fukunaga te danken dat Bond elektrisch gaat rijden. Fukunaga wordt in het artikel enigszins gekscherend weggezet als 'bomenknuffelaar'. Maar iedereen met een beetje verstand kan indenken dat het geen slecht idee is om James Bond het goede voorbeeld te laten geven.

Aston Martin wordt de laatste zoveel Bond-films binnengehaald als één van de hoofdrolspelers van de film. Vorige week vroeg Jeanne Kooijmans in de Ochtendshow van NH Radio nog expliciet of de Aston Martin terugkeert in Bond 25.

De Rapide E is de eerste volledig elektrische auto van Aston Martin en komt in een gelimiteerde oplage eind dit jaar op de markt.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures