Films en seriesFilms en series

zaterdag 30 maart 2019

Locatie Jamaica bijna rond

Met de aftrap van Bond 25 deze week in Noorwegen, wordt momenteel nog druk onderhandeld over een andere filmlocatie, die in Jamaica.

Eerder deze maand werd bekend dat James Bond sinds 1973 zijn land van herkomst weer eens gaat bezoeken. Om de afspraken rond die opnamen te beklinken, reizen twee afgevaardigden van het Caraïbische eiland volgende week af naar Londen, meldt The Jamaica Gleaner.

Het luxe resort Goldeneye Estate op Oracabessa Bay in Jamaica

Naast locaties in Noorwegen, staat ook Matera in Italië op de nominatie om als achtergrond voor de nieuwe Bond-film te dienen. Daarmee lijken de drie belangrijkste buitenlocaties voor Bond 25 bekend.

Ergens in de komende twee weken wordt de langverwachte persconferentie verwacht, waarin titel en hoofdcast van Bond 25 bekend worden gemaakt. Daarin is het ook gebruikelijk dat de regisseur, Cary Joji Fukunaga in dit geval, de locaties bekendmaakt.

Als mogelijke titel staat Eclipse momenteel het hoogst genoteerd. Bond 25 gaat op 8 april 2020 in wereldpremière, vanaf donderdag 9 april 2020 draait de film in Nederland.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures