Films en seriesFilms en series

vrijdag 22 maart 2019

Scenarioschrijver verlaat productie Bond 25

Scott Z. Burns te druk met andere werkzaamheden


Met nog een week of twee voor de boeg voordat de opnamen van Bond 25 officieel gaan beginnen, is scenarioschrijver nummer zoveel alweer uit het project gestapt. Niet wegens creatieve meningsverschillen deze keer, maar omdat hij het te druk heeft met andere projecten.

Scott Z. Burns: shooting in and out

Hollywoods rots-in-de-brandingschrijver Scott Z. Burns werd er vorige maand aan zijn baardharen bijgesleept om het script van Bond 25 te herschrijven. Daar had hij een maand de tijd voor, want Burns agenda stond vanaf eind maart alweer volgeboekt.

Website The Playlist meldt nu dat Burns zijn versie van het Bond 25-script volgens afspraak heeft ingeleverd, maar gaat ervan uit dat dit nog steeds geen definitieve versie is, aangezien niemand van de vaste cast ook maar één letter van het script heeft gelezen.

In een eerder vraaggesprek met Ralph Fiennes, M in de huidige films, blijkt dat de acteur geen idee heeft wanneer hij op de set wordt verwacht. Hij gokt ergens in mei of juni. Laat staan dat hij enig idee heeft waar de nieuwe Bond-film over gaat.Met het geplande vertrek van Burns is er op zich nog niets aan de hand. De man heeft zijn werk gedaan, wellicht dat regisseur Cary Fukunaga er nu de laatste hand aan legt. Feit blijft wel dat met zoveel schrijvers die aan het script hebben lopen rommelen er één lijn moet worden getrokken; zo gaan we het doen. En niet onbelangrijk: dat iedereen zich hier in kan vinden. Geen enkele productie is gebaat bij een team dat tegen beter weten in een begin maakt aan een film omdat de releasedatum van 8 april 2020 moet worden gehaald.

Spitsuur bij Eon Productions op dit moment, kan niet anders. Het is te hopen dat ze er in goed overleg uitkomen. Een beetje eigen schuld is het natuurlijk wel...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures