Films en seriesFilms en series

zondag 17 februari 2019

‘Scriptdokter Scott Z. Burns herschrijft Bond 25’

Hollywoods helpende hand Scott Z. Burns is volgens The Playlist ingehuurd het script van Bond 25 te herschrijven. Ook meldt de website dat de eerste draaidag van de nieuwe Bond-film van begin maart naar begin april is verplaatst. Gisteren meldde Eon Productions doodleuk dat de verschijningsdatum van de nieuwe Bond-film voor de tweede maal is uitgesteld.

Scott Z. Burns

Schrijver en regisseur Scott Z. Burns is een bekende scriptdokter, hij werkt regelmatig samen met regisseur Steven Soderbergh. Ook schreef hij mee aan The Bourne Ultimatum (2007).

Waarom Bond 25 met enkele maanden is vertraagd, is vooralsnog onduidelijk. Nu Burns erbij is gehaald, lijkt het vooral een verhaaltechnische zaak.

Het script van Bond 25 is afkomstig van oudgedienden Neal Purvis en Robert Wade, ook Paul Haggis zou weer zijn teruggehaald om zich over het scenario te buigen. Onbekend is of er elementen uit het eerdere script van de ontslagen John Hodge worden gebruikt.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures