Films en seriesFilms en series

zaterdag 16 februari 2019

Bond 25 weer uitgesteld

Releasedatum van 14 februari naar 8 april 2020


De premièredatum van Bond 25 is voor de tweede maal uitgesteld. Dat meldt Eon Productions zonder verdere uitleg op de website. In plaats van februari gaat de film nu uitkomen in april 2020.


Door het vertrek van de eerste regisseur Danny Boyle vorig jaar zomer, en de aanstelling van de nieuwe, Cary Joji Fukunaga een maand later, werd de beoogde premièredatum van oktober/november 2019 voor de eerste keer verplaatst naar 14 februari 2020.

Wat de reden nu is, is vooralsnog onbekend, aangezien op de website van 007.com enkel onderstaande jubeltekst te lezen is:

The release date for Bond 25 has changed. Producers Michael G. Wilson and Barbara Broccoli: „We are absolutely thrilled to be releasing Bond 25 on 8 April 2020.”

Dit voelt als een steek in de rug: absolutely thrilled! Wat is dat voor aanprijzing? Dat betekent weer twee maanden uitstel — dat overleven we best, daar gaat het niet om, maar om hier absolutely thrilled over te zijn. Dat had gemogen als de film op 8 april 2019 zou uitkomen, dan heb je reden om thrilled te zijn. Dit is absolutely devastated.


Het zal wel te maken hebben dat het qua scenario, qua casting, qua locaties of een combinatie daarvan niet lekker loopt, of dat bepaalde agenda's anders met elkaar in conflict komen. Natuurlijk, liever een goede film na enig uitstel, dan een slechte film met haast gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat een Bond-film wordt uitgesteld. Wel dat er zo losbandig met data wordt geschoven. Waar het ook aan ligt, het is niet om absoluty thrilled van te worden...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures