Films en seriesFilms en series

zondag 24 maart 2019

Stuntman hint op deelname Rami Malek in Bond 25

Op Instragram doelt stuntman Sebastien Soudais op de deelname van Rami Malek aan Bond 25. Naast de foto waarin Soudais met capuchon verdacht veel lijkt op Maleks optreden in de tv-serie Mr. Robot, sloot de stuntman zijn post af met ‘We will rock you’, een weinig subtiele verwijzing naar Maleks laatste glansrol, die van Freddie Mercury in Bohemain Rhapsody. Die laatste regel heeft Soudais echter inmiddels weer verwijderd.

Sebastien Soudais op Instagram

Het mag geen geheim heten dat Rami Malek op de nominatie staat de volgende Bond-schurk te worden. Eerder leek het erop dat hij Bond 25 aan zich voorbij moest laten gaan wegens een conflicterend werkschema met het laatste seizoen van Mr. Robot.

Rami Malek in Mr. Robot

Geluk bij een ongeluk voor Malek lijkt het met het script van Bond 25 niet helemaal lekker te lopen, waardoor niet alleen de releasedatum van de nieuwe James Bond werd opgeschoven, ook de opnamedata zijn met een maand vertraagd. Het lijkt er nu sterk op dat de deal tussen Malek en Eon Productions beklonken is.

Nu alleen nog een filmscript...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures