Films en seriesFilms en series

dinsdag 23 april 2019

Bond 25 Announcement binnenkort verwacht op Jamaica

Via social media wordt vanavond een vlucht vanuit Engeland naar Jamaica nauwlettend in de gaten gehouden. Volgens diverse bronnen zou een delegatie van Bond 25 aan boord zitten, inclusief Daniel Craig. Een bekendmaking van de titel van de nieuwe Bond-film en de hoofdrolspelers is nabij, aldus onbevestigde geruchten.

Daniel Craig en producent Michael G. Wilson kort voor vertrek op London Stansted

De verwachting is dat in Jamaica een dezer dagen een persconferentie gaat plaatsvinden. Jamaica is één van de hoofdlocaties voor de nieuwe film.

Het programma Good Morning America van zender ABC hint al enige dagen over een bekendmaking op donderdag en vrijdag in de show. Een persconferentie over Bond 25 lijkt hiermee niet het plan te zijn.

Op het officiële kanaal 007.com valt er, als zo vaak, niets over een op handen zijnde bekendmaking te lezen en blijft het daarom vooralsnog gissen wat er de komende 48 uur gaat gebeuren...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures