Films en seriesFilms en series

donderdag 25 april 2019

Titel nieuwe Bond-film blijft nog geheim

Rami Malek als tegenstander, Jeffrey Wright terug als Felix


Tijdens de live stream (hier terug te kijken) vanmiddag vanuit Ian Flemings buitenverblijf Goldeneye op Jamaica is de cast van de nieuwe Bond-film bekendgemaakt. De titel van de film blijft voorlopig geheim.

In Bond 25 treffen we James Bond aan in 'non active service', aldus producent Barbara Broccoli. In Jamaica is speciaal een huis gebouwd waar Bond zich heeft teruggetrokken. Hij komt pas weer in actie als zijn oude kompaan Felix Leiter van de CIA een beroep op hem doet om een gekidnapte wetenschapper te bevrijden. Bond komt in zijn zoektocht op het pad van een tegenstander die is uitgerust met een gevaarlijk wapen... Hoe het verhaal zich verder ontwikkelt, is niet uit de doeken gedaan.


Rami Malek is de nieuwe schurk van de film. Vanuit New York maakte hij bekend dat hij het Mr. Bond niet makkelijk gaat maken.


Lashana Lynch en Ana de Armas zijn gecast als Bond-girls. Léa Seydoux komt terug als Madeleine Swann uit Spectre (2015). Ook Jeffrey Wright keert na een afwezigheid van twee films terug als Felix Leiter.

Daarnaast zijn oudgedienden Ralph Fiennes als Bonds baas M, Naomie Harris als Miss Moneypenny en Ben Whishaw als Q voor de derde keer van de partij en Rory Kinnear zal voor de vierde keer aantreden als stafchef Bill Tanner.

Andere acteurs in de film zijn David Dencik, Billy Magnussen en Dali Benssalah. Welke rol de nieuwe castleden krijgen, is vooralsnog niet bekend.
Schrijvers van de film zijn Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns en Phoebe Waller-Bridge. De locaties zijn zoals verwacht Engeland, Jamaica, Noorwegen en Italië. De opnamen beginnen op zondag 28 april.

Al met al viel deze Bond 25 Live Reveal behoorlijk tegen. De locatie waar de bekendmaking plaatsvond, is uiteraard prachtig, maar heel veel wijzer zijn we niet geworden.

Het belangrijkste is natuurlijk dat het team onder leiding van regisseur Cary Fukunaga een goede film aflevert, en een nieuwe geluidsman inhuurt...

Bond 25 gaat op 8 april 2020 in première. De film is in Nederland vanaf 9 april 2020 te zien.

2 opmerkingen:

Gerard zei

Als jarenlange Bond-fan keek ik erg uit naar vanmiddag. Wat een teleurstelling deze aankondiging, als je het al zo mag noemen. Laat de producenten eens een voorbeeld nemen aan de aankondiging van de nieuwe Star Wars film. Hier werd de titel bekendgemaakt en de teaser trailer getoond. Blijft wel dat ik natuurlijk benieuwd blijf naar de film.

Jasper Hartog zei

Genoeg materiaal om tien columns over door te zeuren ;)


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures