Films en seriesFilms en series

donderdag 17 maart 2022

MGM officieel in handen Amazon

MGM, de filmstudio achter onder meer de James Bond-films, komt definitief in handen van techgigant Amazon. Het betekent dat het aanbod van Amazon Prime Video wordt verrijkt met de collectie van MGM. Die bestaat uit meer dan 4000 films en 17.000 tv-afleveringen.

De techgigant kondigde vorig jaar mei aan voor omgerekend 6,91 miljard euro MGM (Metro-Goldwyn-Mayer) te willen kopen. De vraag was toen of toezichthouders in de VS en in de EU wel toestemming zouden geven. 

Amazon ligt op beide continenten onder een vergrootglas vanwege mogelijk machtsmisbruik; er lopen meerdere onderzoeken. Daarnaast kijkt men kritisch aan tegen het laten doorgroeien van techbedrijven via overnames. 

Toch gaf de Europese Commissie dinsdag groen licht voor de overname. De conclusie was dat het samengaan van de twee bedrijven niet leidt tot zorgen over oneerlijke concurrentie. In de ogen van de commissie is de overlap tussen de partijen in de audiovisuele wereld beperkt, evenals hun gezamenlijk marktaandeel. 

De Amerikaanse toezichthouder FTC had tot half maart om een zaak aan te spannen tegen de geplande overname. Dat is niet gebeurd. De voorzitter van de commissie, Linda Khan, staat wel bekend als een criticus van het Amerikaanse concern. 

Bron: NOS

1 opmerking:

Katka Mokričková zei

Hallo vrienden, mijn naam is Rita Wiersum uit Zutphen, ik ben van beroep chirurgisch arts, ben 52 jaar oud lees aandachtig de getuigenissen van mijn echte leven hoe ik mijn vroegere liefde herstelde binnen drie dagen na een liefdesspreukgebed, ik heb goede intenties om het goede nieuws hier te delen En ik weet dat deze informatie iemand zal helpen een gebroken hart te helen en een relatie van verloren liefde binnen drie dagen te herstellen. Mijn verblijf kan vergelijkbaar zijn. Ik was jaren getrouwd met Hussien, vorige maand heeft hij het uitgemaakt, ik deed er alles aan om hem terug te laten komen om van me te houden, maar alles wat ik deed was tevergeefs, ik wilde dat hij zo graag terug zou komen omdat we hadden samen twee kleine kinderen en ik hou zoveel van hem dat ik niet zonder hem kan, ik vroeg hem met alles, ik beloofde maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn collega, zij is mijn beste vriendin en ze adviseerde me om contact op te nemen met Dr igbinovia liefdesspreuk, dat is de enige die me kan helpen, maar ik ben het soort persoon dat nooit gelooft dat liefdesspreuk bestaat of kan werken, ik had geen andere keuze dan het te proberen, ik stuurde een bericht doctorigbinovia93@gmail.com E-mail en whatsapp +12162022709 en viber +12066713285. Drigbinovia vertelde me dat hij me kon helpen om mijn man terug te krijgen, dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat alles in orde zou zijn binnen drie werkdagen. de nacht. Dr. igbinovia zond een spreuksegment van liefde uit en verrassend genoeg was de tweede dag rond 05:00. Mijn man belde me. Ik was zo verrast dat mijn man weigerde me te bellen en me de afgelopen drie weken geen sms stuurde, plotseling hij belde om me te verontschuldigen en hij zei dat hij terug naar huis zou komen dat hij zijn familie mist, hij was zo opgewonden dat ik hem terug accepteerde


© Bond Blog 2009 — 2021
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures