Films en seriesFilms en series

dinsdag 15 december 2009

Casting James Bond

Dit is nu echt een schat te noemen. Indiana Jones zocht naar de heilige graal, Howard Carter vond het graf van Toetanchamon. Ik heb mijn kerstcadeau binnen.

Fotobureau LIFE heeft foto's gepubliceerd van de casting van de nieuwe James Bond, van eind jaren zestig. Veel van deze foto's zijn nooit eerder gepubliceerd.

Maak kennis met John Richardson, Anthony Rogers, Robert Campbell,
Hans de Vries en, destijds voor het eerst, met George Lazenby. Allen in de race voor de rol van nieuwe James Bond. Zie ze in actie met de stand-in Bond-girl, luisterend naar aanwijzingen van regisseur Peter Hunt. Zie hoe ze zich 'James Bond' voelen met een smoking aan. Zie ze hun best doen, want er stond nogal wat op het spel.

Uiteindelijk kon er maar één met de hoofdprijs aan de haal. En waarschijnlijk heeft het te maken met gewenning, maar als ik die foto's zie is er voor mij maar één terechte winnaar. George Lazenby.

Klik
hier om de schat te bekijken.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures