Films en seriesFilms en series

zondag 15 januari 2012

'Alle zes Bond-acteurs op première party'

Volgens Britse media zullen alle zes James Bond-acteurs aanwezig zijn tijdens het 50-jarig jubileumfeest. Dat wordt gehouden na afloop van de première van Skyfall in oktober. Het zal voor het eerst zijn dat alle Bond-acteurs samen te zien zijn.

Het lijkt er daarmee op dat oer-Bond Sean Connery zich heeft laten overhalen. Vorig jaar liet hij weten geen trek in een feestje te hebben. En in april 2011 werd bekend dat hij stopt met publieke optredens. Maar Connery kennende — hij heeft ook al vaker gezegd met Bond te stoppen om vervolgend op zijn schreden terug te keren...

Pierce Brosnan, Timothy Dalton, Roger Moore, George Lazenby, Sean Connery, Daniel Craig

De huidige Bond Daniel Craig reageert wat pathetisch op Bonds vijftigste jubileum: "Het is een buitengewone prestatie voor een filmkarakter dat al vijftig jaar meegaat in de showbiz. Maar ik voorspel dit: deze franchise is zo'n fenomeen dat over nog eens vijftig jaar, een hele groep nieuwe acteurs samen zullen komen als James Bond honderd jaar wordt..."

2 opmerkingen:

Anoniem zei

He jasper wat een fantastische foto. Waar kan ik die kopen in posterformaat?

Jasper Hartog zei

Beste Anoniem, dit is geen knutselstukje van mijn hand. Misschien dat er ergens op het net een grotere versie beschikbaar is? Zodat je er zelf een poster van kan bakken? Denk wel dat deze poster het goed zal doen :)


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures