Films en seriesFilms en series

zondag 21 februari 2016

Met welke dreiging heeft de wereld nu te maken?

Producenten zoeken naar geschikte verhaallijn Bond 25


Wanneer de opvolger van Spectre (2015) uit zal komen, is nog niet bekend. Of Daniel Craig voor de vijfde keer James Bond zal spelen evenmin. Maar de drijvende krachten achter de Bond-reeks zijn inmiddels wel bezig met het zoeken van een relevante invalshoek. Dat zei associate producer Gregg Wilson donderdag tegen het Noorse Filmweb tijdens de Spectre-veiling.

Gregg Wilson tijdens de Spectre-veiling in Londen

"Bij het maken van een nieuwe film, beginnen we altijd met de vraag: met welke dreiging heeft de wereld nu te maken? Bij Spectre was het de angst dat we overal ter wereld in de gaten worden gehouden en hoe deze informatie gebruikt kan worden. We zijn nu aan het uitvogelen welke relevante dreiging ons de komende jaren in zijn greep zal houden", aldus Gregg Wilson, de zoon van huidig producent Michael G. Wilson.

Uiteraard kan en mag Wilson nog niets loslaten over de mogelijke idee├źn rond Bond 25. "We proberen Bond altijd in een nieuwe situatie te brengen, ergens waar het publiek hem nog niet eerder heeft gezien. Meestal helpt het om terug te grijpen naar Fleming, als het gaat om Bonds gemoedstoestand."

Gregg Wilson als figurant in Skyfall (2012)

Wilsons tante Barbara Broccoli vertelde in november dat de productie van Bond 25 in het voorjaar van 2016 gaat beginnen.

Wilson junior wordt de laatste tijd steeds vaker naar voren geschoven in de media, waarschijnlijk om uiteindelijk de taken van zijn 73-jarige vader over te gaan nemen. Zo blijft Eon Productions, na Cubby Broccoli, zijn stiefzoon Michael G. Wilson en zijn dochter Barbara, gewoon een familiebedrijfje.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures