Films en seriesFilms en series

woensdag 29 augustus 2018

007.com tijdelijk uit de lucht

Een vreemde gewaarwording voor wie woensdagochtend 007.com bezocht: geen laatste nieuws over James Bond, maar een directe doorverwijzing naar 20th Century Fox, de distributeur van de home entertainment-tak.


Wat was hier aan de hand?

Eerlijk gezegd geen idee. Het kon zijn dat de hele website op de schop gaat als straks met Bond 25 de bups wordt overgezet naar Universal Pictures, Bonds nieuwe distributeur. Maar dat is straks, eerst maar eens zorgen dat er überhaupt iemand wordt gevonden die de film wil maken.

Even tussen haakjes schreeuwt Universal de nieuwe aankoop niet van de daken; Bond 25 staat nergens bij de future releases vermeld. Dat kan weer komen doordat de distributie van Bond 25 binnen de VS door MGM en Annapurna wordt verzorgd. Hoe dan ook, een beetje meer enthousiasme van Universal had wel aardig geweest. Al was het voor de vorm.


Waarschijnlijk teveel gevraagd, maar het mooiste cadeau zou natuurlijk een make-over van de 007-site zijn, zodat we bij de herlancering én de melding van een nieuwe regisseur te zien krijgen én gelijk als bonus die titel Shatterhand. Iedereen blij.

Bij te lang offline zonder verdere melding, is het altijd nog een optie om ons zorgen te gaan maken over het voortbestaan van Bond 25. Dat hangt, voor alle duidelijkheid, overigens niet af van een website.

In aanvulling op bovenstaand paniekzaaien, bleek er uiteindelijk niets aan de hand: een halve dag later was de site gewoon weer up and running, met als enig nieuw element May Day als Focus of the Week. Geen nieuws verder. Niks.


Een aanval van SPECTRE eerder die dag kan overigens niet worden uitgesloten...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures