Films en seriesFilms en series

donderdag 6 september 2018

Yann Demange nog steeds in de race voor regie Bond 25

Plus twee nieuwe gegadigden


‘T-minus three months and counting...’ In een race tegen de klok zijn de producenten van Bond 25 nog immer op zoek naar een geschikte regisseur. Drie namen circuleren momenteel rond: nog steeds die van Yann Demange, en die van nieuwkomers Bart Layton and S.J. Clarkson.

(vlnr) Yann Demange, Bart Layton, S.J. Clarkson

Demange, die al in de picture was voordat Danny Boyle een goed idee leek, schijnt volgens Variety over de juiste papieren te beschikken. Het is alleen nog even wachten wat Eon Productions van zijn laatste film White Boy Rick vindt. Een speciale screening van de verse productie kan ieder moment plaatsvinden.

Van Bart Layton is dit jaar de film American Animals verschenen. Het is zijn eerste fictiefilm, daarvoor maakte hij enkel documentaires.

S.J. Clarkson is vooral bekend van de vele tv-series die zij regisseerde. Eerder dit jaar werd zij benoemd als regisseur voor een nieuwe Star Trek-film. Daarmee is zij de eerste vrouwelijke regisseur in de Star Trek-franchise, dat zou trouwens ook gelden voor de James Bond-films.

Ondanks dat James Bond-acteur Daniel Craig getekend lijkt te hebben voor een andere film die in november opgenomen moet worden, is er nog steeds een sprank hoop dat de opnamen van Bond 25 volgens planning op 3 december gaan beginnen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures