Films en seriesFilms en series

woensdag 14 september 2011

Vanaf vandaag te koop op blu-ray

De beste film ooit gemaakt.

Ik heb de nacht doorgebracht in een slaapzak voor mijn locale platenzaak en heb het blauwe schijfje inmiddels binnen.

Nu te moe om te kijken, maar ik verzeker de meest zuivere kijkervaring ooit. ...En nu dan maar die complete Bond-serie op blu-ray!

Wordt vervolgd medio volgend jaar. Voor nu ben ik weer even heel tevreden.

1 opmerking:

Jasper Hartog zei

Gisteravond goed bekeken en het is echt een juweel van een uitgave. Ondanks dat het beeld hier en daar waar schmutzig is - want dat is helemaal de bedoeling. De beelden zijn veelal in nevelen gehuld, dat maakt de film juist zo authentiek.

Maar de beste verbetering is het gelijktrekken van de geluidstrack. De dvd-verrsie is verre van lipsync. En net die fractie van een seconde levert soms een compleet andere reactie op.

Verder komen de uitmuntende decors van Dante Ferretti nog beter tot hun recht in HD. Alle ornamenten, alle krasjes, het cement tussen de stenen...

Jaja, niet alleen Bond, Star Wars en Disney zijn gemaakt voor Blu-ray, The Name of the Rose verdient dit predicaat zeker.


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures