Films en seriesFilms en series

zaterdag 24 oktober 2009

Nieuws van niks met een staartje

Terugkomend op het non-nieuws van gisteren: blijkbaar heeft Daniel Craig met zijn losse flodder iets in werking gezet. Alsof Craig hiermee wil aangeven dat de productie van Bond 23 wat hem betreft mag beginnen.

MGM is
niet blij met de spontane uitspatting van de Bond-acteur. Er is namelijk nog helemaal niks geregeld voor volgend jaar. Ja, scenarioschrijver Peter Morgan is aan het duo Purvis en Wade toegevoegd. Die zullen nu aan het schrappen en schaven zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat de productie binnenkort kan beginnen.

Misschien dat het noodlijdende MGM door de reactie van Craig wakker is geschud: James Bond? Ja, nu je 't zegt, die hebben we ook nog in onze stal.

Tijd voor echt nieuws. Laat Eon Productions de regisseur maar eens bekendmaken. Dan gaat het balletje vanzelf rollen en kunnen ze volgend jaar inderdaad van huppel.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures