Films en seriesFilms en series

vrijdag 28 mei 2010

Project X

Een nieuw Bond-boek is in de maak. De Amerikaanse thrillerschrijver Jeffery Deaver blijkt de geheimzinnige auteur die aan Project X mag gaan werken. Dat is gisteren bekendgemaakt.

Op 28 mei (de geboortedag van Ian Fleming) volgend jaar moet het boek verkrijgbaar zijn. Het verhaal volgt de avonturen van James Bond zoals Fleming deze in 1953 met Casino Royale begonnen is. Na Kingsley Amis, John Gardner en Raymond Benson is Deaver de vierde auteur die 007 in de lopende literaire serie laat herleven.

Wordt vervolgd.

1 opmerking:

LVA zei

Jammer dat dit nieuws reeds voor de officiële bekendmaking al in minimaal één Engelse krant stond (namelijk The Sun, als je dat tenminste een krant kunt noemen), en zo ook een halve dag 'te vroeg' op het internet belandde. Ik had 't liever pas om middernacht (Engelse tijd) gelezen, in plaats van (per ongeluk) een halve dag eerder op MI6.co.uk.


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures