Films en seriesFilms en series

donderdag 16 april 2009

De Felix Leiter pentalogie

Wat kunnen we nog meer bedenken om de Bond-boeken van Fleming uit te melken, moeten ze bij uitgeverij Penguin gedacht hebben. Na de bundel korte verhalen onder de titel Quantum of Solace, is nu Blofeld aan de beurt. Dat de uitgever wil meeliften op de film Quantum of Solace is begrijpelijk. En het bundelen van de Blofeld-trilogie (Thunderball, On Her Majesty’s Secret Service en You Only Live Twice) is ook nog wel een aardige vondst. Maar what’s next? 

Huppel even mee: de Felix Leiter pentalogie, de Russische tetralogie, de Bond-girls met donkere haren ennealogie, de schurken korter dan 1 meter 63 heptalogie... Dat doen ze ook met de dvd’s. Zoals de Gold Collection, bestaand uit Goldfinger, The Man with the Golden Gun en GoldenEye en de Sean Connery, Roger Moore en Pierce Brosnan Collection.

Het zal mij niks verbazen als ze straks de James Bond tetradecologie gaan uitgeven. Een box met... veertien boeken waarin James Bond de hoofdrol speelt. En het gekke is; het verkoopt nog ook.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures