Films en seriesFilms en series

zaterdag 11 juli 2015

Ellie Goulding waarschijnlijk zangeres Spectre-song

De Britse zangeres Ellie Goulding heeft donderdag mogelijk de titelsong van Spectre opgenomen. Goulding was die dag in de studio te vinden en tweette later de cryptische boodschap: Live and let die.

Ellie Gouding donderdag in de studio

Onlangs ontkrachtte zanger Sam Smith dat hij gevraagd zou zijn om het titelnummer van de nieuwe Bond-film te verzorgen. Volgens hem was Ellie Goulding daarvoor benaderd.

Tijdens de persconferentie in december vorig jaar, waar de cast en de titel van de nieuwe Bond-film bekend werden gemaakt, liet onder meer regisseur Sam Mendes doorschemeren dat de uitvoerder van de titelsong al bekend was. Zowel Sam Smith als Adele, die met Skyfall een enorme hit scoorde, werden hiervoor getipt. De naam van Ellie Goulding werd in dit rijtje nooit genoemd.

Goulding (28) heeft twee albums uitgebracht: Lights (2010) en Halcyon (2012). Haar laatste single was Love Me like You Do voor de soundtrack van Fifty Shades of Grey (2015).

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures