Films en seriesFilms en series

vrijdag 1 mei 2009

Wat is er mis met Pierce Brosnan?

Hij moet een sprongetje in de lucht gemaakt hebben eind 2005.

Honey, de moeder van Max, viel het als eerst op, hij had het zelf niet direct in de gaten. De nieuwe James Bond Daniel Craig leek als twee druppels water op haar zoon! Tijdens de presentatie van de nieuwe 007 op 14 oktober van dat jaar was het niet in hem opgekomen. Craig droeg toen nog langer haar – geen echte Bond, had Max nog gedacht. Wat is er mis met Pierce Brosnan?

Maar nu zag hij het ook met die korte blonde coupe. Zijn moeder schikte een linker scheiding, Max kneep zijn kaken op elkaar en liet zijn mondhoek wat hangen. Vlug pakte Max’ moeder het donkere colbertje van vader. Weliswaar bruin, maar voor het gezicht kon het ermee door. Max pupillen kregen de vorm van dubbele nullen. Toen moeder de spiegel erbij pakte was het beeld compleet – de nullen maakten plaats voor dollartekens. Hij wist nu ook meteen wat er al die jaren mis was met Pierce Brosnan; die lijkt voor geen meter op Max Ryder!

Kwam dat even goed uit. Max trok al jaren steun. Niks mis mee, vond hij zelf. Bier drinken met zijn gabbers en schelden op zijn club Tottenham Hotspur. Maar dit was zijn roeping: vanaf nu zou hij door het leven gaan als Daniel Craig.

Wie Daniel Craig in het echt wil zien – Max Ryder is
hier te boeken.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures