Films en seriesFilms en series

woensdag 27 juni 2018

Craig krijgt ster op Walk of Fame

Het selectiecomité van de Hollwood Walk of Fame heeft bekendgemaakt wie er in 2019 een ster krijgen op de befaamde stoep. Dat is onder meer acteur Daniel Craig.


Daniel Craig krijgt de eer terwijl hij zich voorbereidt op zijn laatste rol als James Bond in 2019. Ook Robert de Niro krijgt een ster. ‘Eindelijk’, schrijft Daily Mail. Daarnaast krijgen Ocean’s 8-actrice Anne Hathaway en Black Panther-ster Lupita Nyong’o een ereplekje, samen met regisseur Guillermo del Toro van het oscarwinnende The Shape of Water.

Van ex-Bond-acteurs Roger Moore en Pierce Brosnan is ook een ster te vinden op de Walk of Fame. Ook 007-producent Cubby Broccoli is daar vereeuwigd. Sean Connery ontbreekt echter op de beroemde boulevard.


De Broccoli’s in 1990

Het comité heeft er alle vertrouwen in dat hun keuzes voor de sterren van 2019 in de smaak vallen bij het publiek. Voorzitter Vin Di Bona: „We hebben onszelf overtroffen. De fans, de toeristen en de Hollywoodgemeenschap zal blij zijn met onze keuzes. We kijken ernaar uit om de gezichten te zien van de geselecteerden, wanneer ze hun ster onthullen.” De beroemdheden hebben twee jaar om een datum te prikken voor de officiële onthulling van de ster.

Bron: de Telegraaf

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures